Golden Retriever

Golden Retriever VoedingEen Golden retriever weegt 27 tot 36 kg en bereikt een gemiddelde leeftijd van 12 tot 13 jaar. De schofthoogte van een reu is 55 tot 61 cm, van een teef 51 tot 56 cm. De Golden retriever heeft een dubbele vacht die waterafstotend en weerbestendig is. De bovenvacht is veerkrachtig en stevig en kan gegolfd of glad zijn. De ondervacht is zacht en dik van structuur. De kleur van de vacht is van bijna wit tot donkerbeige, tegen het goud aan.

De Golden retriever is een beleefde, zeer intelligente hond die vertrouwen en charme uitstraalt. Het is een sociaal dier dat gek is op apporteren. Van nature is het een ras dat bekend staat als een echte waterrat.

Golden retriever Voeding

Hartkwalen komen bij een Golden retriever relatief vaak voor. Een speciale voeding kan het ontstaan van klachten helpen vetragen en de ernst ervan beperken. Daarnaast is het eettempo van een Golden retriever een belangrijk aandachtspunt: dat kan nogal gulzig zijn. De vorm en samenstelling van de brokken zorgt er voor dat de Golden retriever gestimuleerd wordt er op te kauwen. Hierdoor eet hij langzamer en krijgt hij sneller een verzadigd gevoel.

Onderstaand vindt u het aanbod Golden retriever voeding: