Posted on

Honden tanden poetsen

Gebitsverzorging, wat bijvoorbeeld kan door bij honden tanden te poetsen, is van groot belang om te zorgen dat tandplak niet kan worden omgezet in tandsteen. Tandplak is een geelwit laagje dat bestaat uit slijm, voedselresten en bacteriƫn. Wanneer deze tandplak wordt omgezet in een harde laag, ontstaat er tandsteen. Tandsteen kan zorgen voor ontstekingen in het gebit van uw hond.

Verder lezen Honden tanden poetsen

Posted on

Hondenverzekering

Hond_verzekerenNatuurlijk hoopt u het niet mee te maken: uw hond vertoont ander gedrag dan normaal en lijkt iets onder de leden te hebben. Uiteindelijk besluit u met uw hond naar de dierenarts te gaan en met een beetje geluk krijgt hij een kuur mee waardoor hij binnen de kortste keren weer de oude is. Maar wat als hij iets ernstigs mankeert en behandeld moet worden? Dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen en onverwachte uitgaven met zich meebrengen.

Verder lezen Hondenverzekering

Posted on

Honden Namen

De eerste kennismaking met uw hond kunt u zich als baas waarschijnlijk nog goed herinneren. Bent u gevallen voor zijn grote bruine ogen, voor zijn ondeugende karakter? Of misschien toch omdat hij het buitenbeentje van het nest was? Soms zal deze keuze heel lastig zijn, soms is het liefde op het eerste gezicht.

Verder lezen Honden Namen